​Teixidors: peces úniques fetes amb el cor.

Mans de teixidor

Poques històries darrere d’una marca són tan emotives, sinceres i autèntiques. Teixidors té el merescut reconeixement de ser una d’aquestes. No li calen artificis, sinó senzillament un projecte sòlid​, la sostenibilitat mediambiental i social, un equip humà i un treball artesanal que, com a resultat, la converteixen en una gran empresa que ofereix un gran producte.

Són Teixidors des de 1983

PROYECTO6 TEIXIDORS

Teixidors neix a Terrassa al 1983 com una “cooperativa amb vocació social”. L’objectiu en primer lloc, era ajudar a persones amb dificultats d’aprenentatge mitjançant la independència econòmica i la integració social. Aquesta filosofia, unes matèries primeres excel∙lents (lli, yak, cashmere, llana merino…) i una producció manual són el secret d’unes peces úniques e irrepetibles fetes amb el cor i dirigides a persones sensibles i compromeses com tu​.

 

tecnica

Totes les peces s’elaboren amb telers manuals de fusta​. Les característiques d’aquesta eina junt amb la singularitat del teixidor fan de cada producte una joia diferent i “deliciosament imperfecta”.

A Bon Vent ens sentim orgullosos de poder vendre aquest producte local, per tant volem que coneguis la línia Merino Ecològic​.

 

Volem mostrar-te aquest bonic vídeo on coneixeràs l’origen de la matèria.

 

 

 

 

 

La llana Maco Merinos és la base d’aquesta col∙lecció. Una matèria d’altíssima qualitat aconseguida gràcies al procés natural i respectuós des del naixement de l’ovella fins a l’elaboració i comercialització del teixit.

Tot això ens porta a una marca honesta i responsable que defensa els valors de proximitat, sostenibilitat i traçabilitat.

 

texidors_details_6_6fb29885-25f9-4e61-851a-5cbaeec75c06_1024x1024

 

 

Pots gaudir de la línia Merino Ecològic amb els següents productes de disseny atemporal​:

SISTERON PLAID AMARILLO LANA MERINO TEIXIDORS

Tot i que està concebut com un plaid per al llit, l’ús del model Sisteron ​no té límits. El resultat es un tacte és tan agradable i suau que de seguida enamora per, a més a més, utilizar­lo com un gran fulard o com a regal per als nadons.

PLAIDS_SISTERON_COLORES_TEIXIDORS

El color dels teixits és el de la propia llana, cru o gris, però l’artesana suïssa Cornelia Blümli la tenyeix amb tints naturals extrets de plantes: indi, fulles de bedoll, pell de ceba, etc. El resultat doncs, són uns plaids càlids, alegres i contemporanis ​que molt probablmenent voldràs tenir a casa!

MANTA LANA APT FUCSIA TEIXIDORS

Una manta inspirada en l’origen de la llana, la Provence​. La tens en color fucsia, blau marí o bé combinada en groc i gris.

PLAIDS_APT_ESTILISMO_TEIXIDORS_

Les mantes de Teixidors són peces d’abric amb estil​. Aquesta està combinada en color gris, groc i vermell. Acaba en petits serrells.

COJIN SISTERON TEIXIDORS

Els coixins són complements per decorar un dormitori, un menjador… Finalment, són detalls que fan acollidora una estança. Segons el teu gust o els colors de casa, pots triar entre una funda amb la línia groga o altres de diferents tonalitats.

COJINES_SISTERON_ESTILISMO_TEIXIDORS

Un exemple d’on i com pots lluir algunes de les peces de la col∙lecció Merino Ecològic.

No t’inspiren naturalitat, disseny i confort?

PLAIDS_LUBERON_ESTILISMO_TEIXIDORS

Un plaid magistralment confeccionat d’un blanc net que contrasta amb els perfils de colors vius i variats.

Quan compres una peça de Teixidors comparteixes un bocí de la seva història​. Per tant, és un privilegi tenir o regalar qualsevol dels seus productes. T’emportes creativitat i valor genuí!

Sorpendre, créixer, fer­-se gran… amb aquestes peces és un privilegi…

 

 

Comparteix aquesta entrada
  , , , ,