Sobre nosaltres

Som una empresa familiar. Ens dediquem al comerç per tradició i vocació. Som la segona i tercera generació que creix al darrere d’un taulell.

Des de l’any 2000 estem al carrer Argenteria amb les botigues de “Como agua de mayo”, un projecte d’èxit que ens ha obert les portes a conèixer el sector de la moda a nivell internacional.

Reivindiquem la botiga de barri, el tracte proper, la feina ben feta, l’actitud positiva , el somriure a la boca i el compromís amb l’entorn.

Ens sentim hereus d’aquells comerciants que ocupaven el nostre mateix espai fa segles enrere i que van fer del barri de la Ribera un lloc únic. Amb la mateixa responsabilitat, rebem el seu testimoni i volem formar part d’aquest teixit de botigues que continuen fent d’aquest barri i de Barcelona tot un referent.

Sortim a navegar presos per la passió d’una nova aventura. Un viatge que ens porta mar endins per divisar amb perspectiva la nostra pròpia costa.

BON VENT és un projecte d’il·lusió. Triem peça a peça cada una de les coses que trobaràs en aquest espai. Cerquem rodejar-nos i fer coses boniques i la nostra màxima és poder-les compartir amb tu.

Visitem tallers, coneixem artistes, recolzem la indústria de l’entorn. Creiem que és la nostra manera de col·laborar al creixement i l’equilibri.

Aquest treball nostre és un regal dia rere dia. Investiguem, coneixem, aprenem i viatgem per poder oferir-te el bo i millor. Un resultat eclèctic i personal que estem segurs que et seduirà. Ens sentim orgullosos de navegar amb aquesta nau que es diu BON VENT.

El nostre equip

Elisa Pérez

Gestió de compres i punt de venda.

Sóc d’inquiet esperit mariner. Sempre a la guaita. M’encarrego de l’aprovisionament. Em vaig formar com a dissenyadora industrial i ara com a joiera. M’apassiona la ceràmica antiga.

info@bonvent.cat

Carme Arias

Gestió de punt de venda.

Oficial de coberta. M’encarrego de l’organització del treball a bord. Entusiasta de la fotografia i col.leccionista de teixits antics. Tinc un instint innat per a la recerca de tresors!

info@bonvent.cat

Joan Pérez

Administració i comptabilitat.

Sóc el gran capità i el rei del càlcul mental. M’ocupo de l’administració i la comptabilitat de la nau. Sóc un cuinetes. Gaudeixo dels fogons i les sobretaules!

oficina@bonvent.cat