INFORMACIÓ SOBRE PROTECCIÓ DE DADES, DE CONFORMITAT AMB EL REGLAMENT (UE) 2016/679

Responsable: Cram Sabaters, S. L.

Finalitat: Gestió de clients

Legitimació: Prestació d’un servei

Destinataris: No es cediran dades personals a tercers

Drets: Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament, portabilitat i de no ser objecte de decisions individualitzades.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Cram Sabaters, S. L.

CIF: B62032354

Direcció: C / Girona, núm. 6. Principal. 08010 Barcelona

Telèfon: 932.954.053

Correu electrònic: info@bonvent.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En Cram Sabaters, S. L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis comercials propis de la nostra empresa.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Segons la normativa de protecció de dades, les dades personals es conservaran fins que siguin necessaris per a la finalitat de l’tractament.

A què destinatari es comunicaran les dades personals?

Les seves dades personals no se cediran a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

Quins són els seus drets?

Pot exercir el seu dret d’accés a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les seves dades ja no siguin necessaris per a la finalitat per als quals van ser recollides.

Té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que afecti de manera retroactiva al tractament de les seves dades personals realitzats fins al moment.

Pot exercir els seus drets a la següent adreça C / Argenteria, núm. 41. Baixos. 08003 de Barcelona, ​​o bé sol·licitar-ho per mail a info@bonvent.cat  juntament amb una còpia del document legal que l’identifiqui.

En cas de no tenir una resposta satisfactòria, si ho desitja, pot fer una reclamació o obtenir més informació al respecte a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, al carrer Jorge Juan núm. 6 de Madrid.

POLÍTICA DE TERCERS GOOGLE

Consultar la política de tercers en aquest enllaç: política de tercers de Google

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús al lloc web de Cram Sabaters, S.L. confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de Cram Sabaters, S.L, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de Cram Sabaters, S.L proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de la pàgina web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

• La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per Cram Sabaters, S.L per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.

• L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Cram Sabaters, SL contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o de la mateixa funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

Cram Sabaters, SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut de altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços. Cram Sabaters, S.L declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, Cram Sabaters, S.L no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Cram sabaters, S.L es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts de la pàgina web, com en les condicions d’ús de la mateixa. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web de qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en que es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades per altres posteriors.

Llei aplicable i jurisdicció

Qualsevol relació entre client / usuari i www.bonvent.cat, es regirà per la legislació espanyola