Puja a Bon Vent i navega amb nosaltres!

La nau de Bon Vent està ancorada a Barcelona, al carrer Argenteria, però el seu tarannà curiós i apassionat l’ha empès a començar una nova aventura. Cada setmana solcarà les aigües digitals per compartir amb tu les seves experiències en aquest Quadern de Bitàcola.

En Joan, la Carme i l’Elisa som la tripulació de Bon Vent. Formem un equip que té aptituds diferents, complementàries i, sobretot, uns trets comuns: il•lusió, experiència i vocació.

Et convidem no només a pujar a la nau i navegar amb nosaltres, sinó també a ser un mariner intrèpid que pregunti, participi i aporti allò que consideri important per enriquir-nos els uns als altres. Volem que gaudeixis tant com nosaltres d’aquesta aventura!

Com a bons mariners, el Quadern de Bitàcola és l’espai vital on anotarem cada idea, experiència i esdeveniment amb la missió de recuperar i transmetre el valor de la nostra tradició (la indústria, els oficis i els artesans) orientada a la innovació, l’autenticitat, la bellesa i l’atemporalitat de les coses senzilles elaborades amb cura vers el productes efímers i seriats, i el compromís amb la sostenibilitat econòmica de l’entorn.
Cuidarem cadascuna d’aquestes anotacions perquè la manera en què entenem i vivim l’esperit mediterrani és el nostre tresor i tu formes part d’ell.

Aprofitem per desitjar-te unes Bones Festes i et proposem alguns regals molt especials per sorprendre a les persones que més estimes en aquestes festes tan assenyalades i tradicionals com el tió i la nit de Reis.

5 lots de regals presentats en petits cistells de margalló per sorprendre a aquells que més estimes:

LOT PETITS1
Pels petits: Ocean domino de Londji, bol de cerámica il•lustrada i culleretes de Silbando bajito, nino de dit en llana (pirata).
LOT PARE1
Pel pare: Llibreta Navigator notes de Octaevo amb punt de llibre, ulleres riviera anys 60, moneder de pell de Bon Vent i pack de 6 espelmes de te “rituals domèstics: Vitality”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LOT AMICS1
Pels amics: Quadern Marble notes de Octaevo, bola de decoració del món, espelma de cerabella amb forma d’ocell origami i llapis antic “agua del carmen”, paper germinable del museu paper de Capellades.
LOT MARE1
Per la mare: Guants de Teixidors en llana de Yak, espelmes de Bon Vent amb motius nadalencs i cor i bola d’espígol (de la Provença) per perfumar calaixos i armaris.
LOT PARELLA1
Per la parella: Copes de vidre tallat antigues per brindar cada dia. Sals de bany de Côte Bastide, espelma d’aroma a figuera i petita espelma de celebració Cor daurat de cerabella.

 

 

 

 

 

 

 

Bones Festes!

T’esperem al gener per solcar tots junts nous horitzons.