Benvinguts a Bon Vent

Bon Vent és una botiga situada al barri del Born de Barcelona.

El mar Mediterrani, la seva llum, el paisatge del seu entorn i l’estil de vida de la seva gent són  la nostra font d’inspiració. Una identitat rica, plural i, alhora, única.

Aquest espai, ubicat a l’antic barri mariner dela Ribera, rep l’herència dels antics gremis que ocupaven els seus carrers. Així, des del carrer Argenteria, hem volgut recuperar el valor d’allò que ens és propi.

Sortirem a navegar per les costes de la nostra mar mediterrània.Cercarem objectes perduts, tresors en forma de peces úniques que parlen del passat. Vaixelles i coberts de festa major pels dies de cada dia, cristalleries de nadal per brindar en parella, antics teixits per parar la taula i rajoles antigues que reapareixen com estalvis.

Amarrarem la nostra nau als pobles i ciutats veïnes per visitar tallers d’artistes, artesans i petites empreses que destaquen pel seu caràcter autèntic. Acurades col·leccions de roba, espardenyes reinventades, joies contemporànies,  peces de vidre bufat, espelmes perfumades, sabons d’oli d’oliva, ceràmica il·lustrada i un munt de detalls i regals divertits.

Creiem en la sostenibilitat del nostre entorn. Apostem per l’autenticitat i la creativitat de la nostra gent.

Tu que portes un mariner a dins, puja a la nostra nau i gaudeix del viatge!!

Sobre nosaltres

Som una empresa familiar. Ens dediquem al comerç per tradició i vocació. Som la segona i tercera generació que creix al darrere d’un taulell.

Des de l’any 2000 estem al carrer Argenteria amb les botigues de “Como agua de mayo”, un projecte d’èxit que ens ha obert les portes a conèixer el sector de la moda a nivell internacional.

Reivindiquem la botiga de barri, el tracte proper, la feina ben feta, l’actitud positiva , el somriure a la boca i el compromís amb l’entorn.

Ens sentim hereus d’aquells comerciants que ocupaven el nostre mateix espai fa segles enrere i que van fer del barri de la Ribera un lloc únic. Amb la mateixa responsabilitat, rebem el seu testimoni i volem formar part d’aquest teixit de botigues que continuen fent d’aquest barri i de Barcelona tot un referent.

Sortim a navegar presos per la passió d’una nova aventura. Un viatge que ens porta mar endins per divisar amb perspectiva la nostra pròpia costa.

BON VENT és un projecte d’il·lusió. Triem peça a peça cada una de les coses que trobaràs en aquest espai. Cerquem rodejar-nos i fer coses boniques i la nostra màxima és poder-les compartir amb tu.

Visitem tallers, coneixem artistes, recolzem la indústria de l’entorn. Creiem que és la nostra manera de col·laborar al creixement i l’equilibri.

Aquest treball nostre és un regal dia rere dia. Investiguem, coneixem, aprenem i viatgem per poder oferir-te el bo i millor. Un resultat eclèctic i personal que estem segurs que et seduirà. Ens sentim orgullosos de navegar amb aquesta nau que es diu BON VENT.