Sabó d’Alep al carbó vegetal

4,50

Sabó d’Alep purificant enriquit al carbó vegetal bio, especialment indicat per a la neteja facial, corporal i del cabell. Per a tot tipus de pells, elimina tota mena d’impureses.

Pes: 100gr

SKU: 117000 Categories: , Etiquetes: ,

Descripció

Descripció:

Aquest sabó d’Alep al carbó vegetal de Najel uneix la tradició i el saber fer de la fabricació de sabons a Alep, a Síria, amb els beneficis del carbó vegetal bio amb la flor de  l’amla, també conegut com a grosella d’Índies o mirabolà d’Índies.

El carbó té grans poders d’absorció. Com més fina sigui la pols, més potents seran les seves qualitats d’absorció. Actua com si fos un imant retenint totes les impureses de la pell (contaminants, toxines, excés de greix…)

Fet a partir d’oli d’oliva i llavors de llorer, el sabó d’Alep al carbó vegetal bio de Najel neteja, desintoxica i revitalitza la vostra pell.

És un tractament purificador que, per tant, aportarà joventut i lluminositat a la vostra pell. 

Ús:

El sabó negre d’Alep al carbó vegetal és ideal per a tot tipus de pells, en particular les pells mixtes i grasses amb imperfeccions.

La podeu fer servir a diari per a netejar la cara, el cos i els cabells. Ensaboneu bé la pell i els cabells mullats, fregueu i esbandiu.

Ingredients:

SODIUM OLIVATE, AQUA (WATER), CHARCOAL POWDER*, SODIUM LAURELATE, GLYCERIN, SODIUM CHLORIDE, SODIUM HYDROXIDE.

Fet a Síria

La família Al Najjar fabrica l’autènic sabó d’Alep des de 1895 seguint la manera de fer tradicional. El sabó d’Alep és el sabó dur més antic que es coneix, fabricat des de fa segles. És el predecessor del sabó de Marsella. Aquesta manera de fer s’ha anat transmetent de generació en generació en la saboneria de la  família Al Najjar té a Alep, la nord de Síria.

Des de fa milers d’anys, la pols de carbó s’utilitza en la medicina xinesa i ayurveda per desintoxicar i purificar el cos. Avui en dia, la utilització del carbó és cada vegada més apreciat en cosmètica.

El carbó vegetal associat amb el sabó d’Alep de Najel prové de l’arbre mirabolà d’Índies o també conegut com a Amla, i són provinents de la zona d’Índia, Nepal i Sri Lanka. Com a Amla també es coneix el seu fruit.

Informació addicional

Pes 0.1 kg