La Diada de Sant Jordi és una de les nostres festes preferides de l’any. Gaudir de la ciutat i de l’ambient festiu tot passejant pels carrers plens de roses i llibres… és, sens dubte, el nostre dia de l’Amor!

 


Enamorat de la teva parella o enamorat de la cultura, tant és! Segur que alguna rosa o llibre rebràs.

A més a més, aquest any és encara més especial, ja que cau en diumenge i molts podran gaudir-lo com mai.
A nosaltres ens enganxa en un moment clau, ja que tot just ens trobem immersos en el món de l’artista Jean Cocteau, gràcies a la nova col·lecció de Medwinds. Podem trobar les il·lustracions amb les quals va decorar la Villa Santo Sospir, a Cap ferrat, també coneguda com a “Villa Tatoo”.

 

És l’escenari idoni per a una col·lecció d’home i dona inspirada en els estius de la Riviera Francesa.  Peces lleugeres de línies volàtils i teixits vaporosos amb intensos colors.

medwinds camisa dona estiu 2017

Per a elles, refinats vestits de viscosa amb mànigues de volants. Maxi pantalons combinats amb estretes americanes i àmplies camises que desdibuixen la silueta.

Per a ells, pantalons amples de tir alt, camises llargues i jaquetes que ens recorden el vestuari dels antics mariners.

Peces concebudes sempre en materials naturals: com el cotó, el lli i la viscosa. Els seus teixits en ratlla marinera, quadre vichy i lunars,

Són una reminiscència de la cultura francesca.

L’ull en forma de peix, que Jean Cocteau va dibuixar a les parets de la casa, esdevé  protagonista en americanes, vestits i camises.

Per a aquesta temporada els accessoris adquireixen gran protagonisme: Espardenyes  i acordonats bicolor.

 

 

Com veieu, el Sant Jordi ens troba envoltats d’art!

Així que aquest diumenge quan sortiu a fer la volta, passeu a visitar-nos, us estarem esperant.
Quedareu enamorats!

Feliç Sant Jordi!