NOTA LEGAL

Pel compliment del que estableix la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE) en el seu article 10, els indiquem de les dades d’informació general d’aquest lloc web són:

Denominació social: Cram Sabaters, S. L.

CIF: B62032354

Domicili: Carrer Girona, núm. 6. Principal. 08010 Barcelona

Telèfon: 932.954.053

Contacte: info@bonvent.cat

Registre Mercantil: Dades d’inscripció en RM

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Tots els continguts així com noms, marques i bases de dades accessibles en les pàgina www.bonvent.cat  pertanyen a Cram Sabaters, S.L. (En endavant el titular) i estan subjectes a drets de propietat industrial i intel·lectual de l’empresa o de tercers titulars dels mateixos.

En cap cas l’accés a les pàgines web www.bonvent.cat  implica cap tipus de renúncia, transmissió o cessió total o parcial dels esmentats drets, ni conferir cap dret d’utilització, alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre els continguts o béns de propietat industrial sense la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a tal efecte per part de l’empresa o del tercer titular dels drets, excepte els drets de visualitzar i de realitzar còpies per a l’ús personal i exclusiu de l’usuari, els quals hauran d’exercir sempre conforme als principis de la bona fe i la legislació aplicable.

INFORMACIÓ BÀSICA SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Cram Sabaters, S. L.

Finalitat: Gestió de clients

Legitimació: Prestació d’un servei

Destinataris: No es cediran dades personals a tercers

Drets: Accés, rectificació, oposició, supressió, limitació de tractament, portabilitat i de no ser objecte de decisions individualitzades.

INFORMACIÓ ADDICIONAL SOBRE PROTECCIÓ DE DADES

Responsable: Cram Sabaters, S. L.

CIF: B62032354

Direcció: C / Girona, núm. 6. Principal. 08010 Barcelona

Telèfon: 932.954.053

Correu electrònic: info@bonvent.cat

Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

En Cram Sabaters, S. L. tractem la informació que ens facilita amb la finalitat de prestar els serveis comercials propis de la nostra empresa.

Per quant de temps conservarem les seves dades?

Segons la normativa de protecció de dades, les dades personals es conservaran fins que siguin necessaris per a la finalitat de l’tractament.

A què destinatari es comunicaran les dades personals?

Les seves dades personals no se cediran a tercers, llevat que hi hagi una obligació legal.

Quins són els seus drets?

Pot exercir el seu dret d’accés a les seves dades personals, sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les seves dades ja no siguin necessaris per a la finalitat per als quals van ser recollides.

Té dret a revocar el seu consentiment en qualsevol moment sense que afecti de manera retroactiva al tractament de les seves dades personals realitzats fins al moment.

Pot exercir els seus drets a la següent adreça C / Argenteria, núm. 41. Baixos. 08003 de Barcelona, ​​o bé sol·licitar-ho per mail a info@bonvent.cat  juntament amb una còpia del document legal que l’identifiqui.

En cas de no tenir una resposta satisfactòria, si ho desitja, pot fer una reclamació o obtenir més informació al respecte a l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, al carrer Jorge Juan núm. 6 de Madrid.

POLÍTICA DE TERCERS GOOGLE

Consultar la política de tercers en aquest enllaç: política de tercers de Google

USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS

La navegació, accés i ús al lloc web de Cram Sabaters, S.L. confereix la condició d’usuari, per la que s’accepten, des de la navegació pel lloc web de Cram Sabaters, S.L, totes les condicions d’ús aquí establertes sense perjudici de l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.

El lloc web de Cram Sabaters, S.L proporciona gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte de la pàgina web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:

• La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari en els formularis facilitats per Cram Sabaters, S.L per a l’accés a determinats continguts o serveis oferts pel web.

• L’ús de la informació, serveis i dades ofertes per Cram Sabaters, SL contràriament a allò disposat per les presents condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic, o que de qualsevol altre forma pugui suposar lesió dels drets de tercers o de la mateixa funcionament del lloc web.

POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT

Cram Sabaters, SL no es fa responsable del contingut dels llocs web als quals l’usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts en el seu lloc web i declara que en cap cas procedirà a examinar o exercitar cap tipus de control sobre el contingut de altres llocs de la xarxa. Així mateix, tampoc garantirà la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de llocs aliens a la seva propietat als quals es pugui accedir per mitjà dels enllaços. Cram Sabaters, S.L declara haver adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany als usuaris del seu lloc web, que poguessin derivar-se de la navegació pel seu lloc web. En conseqüència, Cram Sabaters, S.L no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que per la navegació per Internet pogués patir l’usuari.

Cram sabaters, S.L es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, en el contingut del seu lloc web. Tant pel que fa als continguts de la pàgina web, com en les condicions d’ús de la mateixa. Aquestes modificacions podran realitzar-se a través del seu lloc web de qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps en que es trobin publicades al web i fins que no siguin modificades per altres posteriors.

Llei aplicable i jurisdicció

Qualsevol relació entre client / usuari i www.bonvent.cat, es regirà per la legislació espanyola.

CONDICIONS DE COMPRA

Les presents condicions generals de contractació s’apliquen a totes les transaccions comercials realitzades a la nostra botiga virtual, www.bonvent.cat, d’ara endavant Bon Vent. Per a més informació sobre Bon Vent i la nostra Política de Privacitat consulti la Nota Legal.

Et preguem que llegeixis atentament les presents Condicions de Compra i la nostra Política de Privacitat abans de realitzar la comanda. Si no estàs d’acord amb totes les Condicions de Compra i amb la Política de Privacitat, no has de fer cap comanda.

IDENTIFICACIÓ

Bon Vent és el nom comercial pertanyent a CRAM SABATERS, S.L., proveïda de CIF B62032354, domiciliada a C / Girona, 6. Pral. 08010 de Barcelona. Qualsevol comunicació es podrà dirigir a l’adreça fiscal situada a C / Argenteria, 41. Baixos. o al telèfon 932.954.053 o l’adreça de correu electrònic info@bonvent.cat

Bon Vent ofereix productes per a la venda a www.bonvent.cat exclusivament a usuaris finals. Només per a ells desenvolupem el comerç en línia. Els productes que ven Bon Vent són articles relacionats amb articles d’artesania per a la llar i complements.

CONTINGUTS I INFORMACIÓ SUBMINISTRADA AL WEBSITE

Bon Vent es reserva el dret a modificar l’oferta comercial presentada en el website (modificacions sobre productes, preus, promocions i altres condicions comercials i de servei) en qualsevol moment. BonVent fa tots els esforços al seu abast per oferir la informació continguda en el web de forma veraç i sense errors tipogràfics. En el cas que en algun moment es produís algun error d’aquest tipus, aliè en tot moment a la voluntat de Bon Vent, es procediria immediatament a la seva correcció. D’existir un error tipogràfic en algun dels preus mostrats i algun client hagués pres una decisió de compra basada en aquest error, Bon Vent li comunicarà al client aquest error i el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

Respecte als continguts de la pàgina web Bon Vent podria, en ocasions, mostrar informació provisional sobre alguns productes. En el cas que la informació facilitada no correspongués a les característiques del producte el client tindrà dret a rescindir la seva compra sense cap cost per part seva.

SISTEMA DE VENDA

Per realitzar una compra, l’usuari pot fer-nos arribar la seva comanda a través de:

Internet a través de la «cistella de compra» a www.bonvent.cat

Enviant-nos un mail a info@bonvent.cat

PREUS

S’aplicaran els preus vigents que consten a la pàgina web en el moment de la formalització de la comanda.

Els preus dels productes exposats a la pàgina web de Bon Vent, inclouen l’Impost sobre el Valor Afegit (IVA) del 21%.

FORMA DE PAGAMENT

Pagament amb targeta de crèdit o de dèbit. Visa, Visa Debit, Visa Electron, Mastercard, Bizum American Express, Diners Club. El client pot triar el pagament a través de targeta de crèdit o de dèbit, de manera que l’operació es confirmarà en el moment en que es realitza la comanda.

Pagament amb PayPal. El client pot triar el pagament a través de Paypal en el moment de la compra, de manera que l’operació es confirmarà en el moment en que es realitza la comanda.

Pagament per transferència bancària.

El client haurà de realitzar una transferència bancària pel total de l’operació al compte indicat pel venedor. S’estableix un període màxim de set dies laborables a comptar des de la confirmació de la comanda per rebre l’import. Si transcorregut aquest termini la transferència no s’ha fet efectiva, la comanda serà anul·lada automàticament i el contracte quedarà extingit. El client haurà d’indicar en la transferència les següents dades:

DNI o NIF i nom de la persona física o jurídica a la qual haurà de facturar la comanda.

Direcció de facturació si és diferent de la de lliurament, CP, localitat, província i telèfon de contacte.

Número de comanda, assignat automàticament pel sistema al finalitzar el procés de compra.

Indicar com a beneficiari de la transferència a Cram Sabaters, S.L.

DESPESES D’ENVIAMENT, TERMINI DE LLIURAMENT I TRANSPORT

Despeses d’enviament:

Península i Balears: 15 €.

Altres països: 40 €

Andorra, Alemanya, França, Itàlia, Regne Unit, Àustria, Bèlgica, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Holanda, Luxemburg, Polònia, República Txeca i Suïssa.

Si no trobes el teu país en les opcions de lliurament, si us plau, contacta amb nosaltres a info@bonvent.cat i t’ajudarem amb la teva comanda.

No realitzem enviaments a Canàries, Ceuta i Gibraltar.

Alguns dels nostres articles, per les seves característiques o delicadesa, poden requerir d’unes condicions especials de transport. En aquest cas s’indicarà, de forma clara a l’article, la necessitat de sol·licitar un pressupost de transport segons la destinació, quedant fora de les condicions generals d’enviament que s’indiquen en aquest paràgraf.

En cas de devolució de la mercaderia (Art.44 de la Llei d’Ordenació de al comerç minorista), les despeses d’enviament aniran a càrrec de client.

Termini de lliurament: La data d’entrega al domicili del client depèn de la zona d’enviament.

Per a la Península i Balears, excepte en ocasions excepcionals com Setmana Santa, Nadal i dies festius, les teves compres arribaran en un termini d’entre 3 i 5 dies laborables des de la data de la compra.

Per les destinacions d’Europa el termini pot oscil·lar d’entre 4 i 10 dies laborables, excepte en el cas de festius tant a Barcelona com en la destinació.

Els terminis de transport es poden veure alterats per incidències extraordinàries en el transport i per dificultats en el lliurament de la mercaderia.

Transport: Els enviaments de mercaderia es realitzen diàriament de dilluns a divendres i sempre havent concretat la direcció amb el client. En cas de desperfectes deguts al transport, el client haurà de fer constar en l’albarà de transportista la incidència. El client haurà de prendre fotografia de l’estat del paquet i enviar per correu electrònic a info@bonvent.cat

No s’admetran reclamacions de desperfectes causats pel transport passades 24 hores des de la recepció i lliurament de la mercaderia.

DRETS DEL COMPRADOR I POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Bon Vent garanteix als seus clients la possibilitat d’anul·lar la seva comanda en qualsevol moment i sense cap cost sempre que l’anul·lació es comuniqui abans que la comanda hagi estat posada a disposició del transportista per al seu enviament.

D’acord amb el que disposa l’Art. 44 de la Llei d’Ordenació del Comerç Minorista, el comprador pot realitzar la devolució en els catorze dies hàbils següents a la recepció de la mercaderia en les mateixes condicions en què li va ser lliurada. El venedor, per la seva banda, tornarà l’import de la comanda a comprador en un termini màxim de 15 dies des de la recepció de la mercaderia retornada segons albarà de transportista.

No s’acceptaran revocacions de comandes ni devolucions de mercaderies fora dels terminis indicats.

La devolució no suposarà cap penalització al comprador però sí s’haurà de fer càrrec del cost directe de la devolució del producte.

Les comandes especials gestionades per email, no s’acceptaran canvis ni devolucions i el seu termini de lliurament serà concretat pel venedor abans de realitzar el pagament.

Si un producte diferent al sol·licitat pel client fora lliurat per error per Bon Vent, aquest li serà retirat i se li lliurarà el producte correcte sense cap càrrec addicional per al comprador.

Per a qualsevol incidència relacionada amb la devolució d’articles de la nostra botiga pot contactar amb el nostre Departament d’Atenció a el client via email: info@bonvent.cat  o per telèfon 932.954.053

OBLIGACIONS DEL CLIENT

El client de Bon Vent es compromet en tot moment a facilitar informació veraç sobre les dades sol·licitades en els formularis de compra.

El client es compromet a acceptar totes les disposicions i condicions recollides en les presents Condicions de Compra entenent que recullen la millor voluntat de servei possible per al tipus d’activitat que desenvolupa Bon Vent.

El client es compromet a possibilitar el lliurament de la comanda sol·licitada facilitant una adreça de lliurament en la qual pugui ser lliurada la comanda sol·licitada dins l’horari habitual de lliurament de mercaderies (de dilluns a divendres de 10:00 a 13:30 i de 16: 00 a 18:00). En cas d’incompliment per part de client d’aquesta obligació, Bon Vent no tindrà cap responsabilitat sobre el retard o impossibilitat de lliurament de la comanda sol·licitada pel client.

GARANTIES DE COMPRA

Compra amb total seguretat a la nostra botiga online.

Bon Vent és responsable de qualsevol producte defectuós d’acord amb la llei 23/2003 de el 10 de Juliol, de Garanties en la Venda de Béns de Consum, que reconeix els drets de consumidor de reparació, substitució, reducció de preu o devolució.

DUBTES I RECLAMACIONS

Per a qualsevol dubte o reclamació pots posar-te en contacte amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic: info@bonvent.cat

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ COMPETENT

Les compravendes realitzades amb el venedor se sotmeten a la legislació d’Espanya.

En cas de qualsevol conflicte o discrepància, el fur aplicable serà el dels jutjats o tribunals de Barcelona.