L’hivern és fred i els dies són llargs, però la idea que aviat arriba la primavera ens il·lusiona per la llum, els colors, el nou calçat i la roba. De fet, a Bon Vent ja tenim preparades les sabates Abarca perquè comencis la primavera trepitjant amb comoditat i estil mediterrani. També anem rebent la roba de nova temporada i, com a novetat, introduïm una selecció de peces d’home. Per descomptat, volem que tu, siguis home o dona, formis part de la tripulació de Bon Vent.

 

És un plaer presentar-te Abarca; una empresa murciana que neix al 2011 i és dedica al disseny i a la fabricació de sabates unisex artesanals. A partir de la seva filosofía, “Per a un clàssic sempre és el primer dia”, aconsegueixen reiventar l’estil clàssic en un estil actual i elegant sense perdre l’essència tradicional que fa úniques cadascuna de les sabates confeccionades.

268V2051-200x300.jpg.pagespeed.ce.BdPNOWv4zR

 

Cada sabata és cus a mà amb delicadesa, com si fos única.

 

268V2088

 

Les eines que necessita l’artesà per cosir una sabata són l’agulla, les estisores i un didal especial per treballar l’espart. A més, passió i temps.

Portar unes sabates Abarca és sinònim de qualitat, comoditat i modernitat. Qualitat perquè estan fetes amb materials nobles i elaborats a mà per artesans. Comoditat i lleugeresa com a conseqüència de l’ús d’elements naturals i senzills treballats per persones amb experiència. Modernitat perquè combinen tradició e innovació.

 

A continuació, t’ensenyem alguns dels models disponibles per a dones a Bon Vent:

 

dona

 

Detall de la punta de les sabates model Blucher. La sola és gruixuda i acaba en una base de goma. Els colors van des de un marró i vermell fins a opcions més marineres com el balu marí i vermell a ratlles.

 

dona1

 

Sabata model Blucher de pell de color vermell i sabata de cotó vermella a ratlles. Com pots veure, l’acabament de la sabata està cuidat fins a l’últim detall.

 

 

I per als homes:

home2       home1

                                        home

A diferència de la sola de les sabates femenines, aquesta és més prima, però el material, la comoditat i l’estil és el mateix. Pots triar entre el color blau, verd, xocolata, beig o basalt. Una mostra de la cura dels petits detalls són els colors diferents dels forats per on passa el cordó i l’etiqueta amb la primera lletra de la marca.

 

268V1393

 

Una opció diferent. Atreveix-te amb les ratlles vermelles!

 

 

A la tripulació de Bon Vent ens han enamorat les sabates Abarca per aquests trets i, sobretot, perquè compartim els seus valors. Escollir unes Abarca és molt més que duu unes sabates, és agafar el camí de la feina ben feta, la dedicació i l’exclusivitat per donar un pas darrere l’altre amb un estil propi i optimista.

 

Hem començat pels peus, així que ara toca vestir el cos amb dues propostes de roba de nova temporada de la marca de inspiració mediterrània MedWinds. Aquests looks només són un primer tast del que trobaràs properament a la nostra botiga.

 

look dona

 

Vestit de color blau cel amb un estampat original de gavines. Fresc i còmode. Pots combinar-lo amb el model Camping d’Abarca de texà claret.

look home

Camisa de color blau amb una butxaca al costat i estampat de taurons. Els botons són de nacre. Fixa’t en el detall dels taurons al coll de la camisa. Sens dubte, un look original i divertit. Qualsevol de les sabates Abarca, la beig de pell o la blava de loneta, són adients.

 268V2238.jpg.pagespeed.ce.kffF_LKqLK

Segur que ja saps quines sabates t’agraden o t’has imaginat lluint la camisa o el vestit!

Això és bo, perquè vol dir que estàs il·lusionat i desitges començar la primavera amb estil.

Endavant!