A una casa tot ens parla d’aquells que hi viuen. La personalitat i el tarannà de les persones és fàcil de llegir a racons, mobles i estances.
Però siguis com siguis, probablement tots busquem fer de la nostra llar un lloc agradable. Crear un espai on poder passar bones estones amb amics i família. Per altra banda, trobar el nostre racó per poder descansar i desconnectar del món.
Per això, envoltar-nos de bellesa és sempre una bona fórmula que ens ajudarà a estar còmodes i a gust amb l’entorn.

Peces úniques per guarnir la teva llar

Qui en sap molt d’això, és la Conchita Plasencia. Ella és una artista que ha traslladat les seves il·lustracions al terreny del tèxtil per a la llar. Inspirada per les formes de la natura, la seva passió és la bellesa.

La Conchita pinta sobre teixits 100% lli o cotó. Aquests després són utilitzats per confeccionar articles per guarnir la llar. A la botiga podràs trobar una selecció del seu art per casa teva amb diferents models de coixins.

 

conchita plasencia

Tots els seus productes estan fets de forma artesanal. La màgia de la Conchita és la cura que li dedica a cadascuna de les seves obres. Són peces úniques.

L’artesania i l’art van de la mà de la Conchita Plasencia

 

Cada peça que surt del seu taller és diferent. Ella pinta a mà alçada un per un cada teixit, per tant, mai trobarem un igual que un altre. Els estampats que crea parlen d’un estil propi, d’un llenguatge únic.
 
Les tonalitats ens evoquen, com també la traça de les seves formes, a la bellesa senzilla de la natura. La paleta de la Conchita Plasencia és plena de tonalitats que evoquen al mar mediterrani i l’atlàntic, traslladant-nos a un paisatge de calma i pau que podem incloure a casa nostra.
conchita plasencia 2
Guarnir la teva llar amb l’energia de les coses fetes amb amor és la millor filosofia que podríem seguir. Com ve diu aquesta artista: “Benvinguts al viatge de les coses fetes lentament, de les coses belles”.