Fa dies que la tripulació de Bon Vent ens hem deixat seduir per unes aigües dolces i inspiradores. Tombats a la coberta de la nau veiem el despertar dels núvols de primera hora del matí que s’esvaeixen amb la calidesa d’un sol cada vegada més proper. Un sol que ens acaricia i ens fa dormir, somiar…

Toquem i mirem unes taronges sanguines, unes magranes i unes mandarines. Ens agraden els seus colors, ataronjats, marrons i vermollosos, l’olor i el record del mediterrani. Comencem a caminar amb mitjons per una habitació solitària. Sentim el terra fred als nostres peus i desitgem tapar­-nos amb alguna peça natural i càlida. Escoltem la música de Mercan Dede i en una mena de trànsit… llesta per sortir al carrer la nova col.lecció de jerseis de Bon Vent!

Aquesta col∙lecció de jerseis de talla única neix de la nostra singular “Aventura cap a la Primavera”, tal com acabem d’explicar-­te.

PLAFÓ D'INSPIRACIÓ

Inspirats, il∙lusionats i convençuts que la transició de l’hivern a la primavera ens ha d’animar a lluir unes peces mediterrànies, naturals, còmodes i femenines​.

Però aquesta aventura no l’hem viscuts sols, sinó acompanyats i en col∙laboració amb un petit taller de punt situat a Barcelona​. El disseny dels mariners de Bon Vent i l’experiència de les teixidores han fet possible aquest somni.

 MAEXPERTA2

MAEXPERTA

Només unes mans expertes poden tractar, mesurar i donar formar a aquesta fibra. Per realitzar els jerseis hem triat una filatura noble, esponjosa i càlida: el mohair.

MATÈRIA1

El mohair prové de la cabra d’angora, originària de Turquia. És un tipus de fibra natural que destaca, a part de les característiques anomenades, per la lluentor i la suavitat.

MATÈRIA3 MATÈRIA2

Detall dels diferents colors i textures que també hem escollit. A totes dues imatges pots observar els petits nusos de la filatura.

Els nostres jerseis s’han fet amb una tricotosa mecànica​. No obstant això, en aquesta ocasió i donats els petits nusos del mohair la seva elaboració ha estat realitzada de forma semimanual, és a dir, hem hagut de comprovar cada filera que realitza el carro calador per assegurar­nos que tots els nusos quedessin ben fixats a les agulles.

 

TRICOTOSA3

A més de presentar­te la nova col∙lecció, volem fer-­te unes propostes que combinen els jerseis amb un pantaló, o vestit ample de color tenyit en prenda i amb les sabates Abarca.

Mira els ​looks​!

LOOK NÚVOL

L’hem batejat look Núvol perquè el color clar del conjunt i la textura esponjosa del jersei ens recorda els núvols.

LOOKTEXTURA

Detall del jersei, en concret de la textura i l’acabat, i dels petits nusos blau i lila que li donen un aire diferent i original.

LOOK PLAIN-LLI

El look Plain­ lli combina un jersei amb el cos de color lli suau i el coll, els punys i l’acabat en color crema, amb un pantaló beig i unes sabates Abarca color cuir.

LOOK PLAIN-CORAL

Si t’agraden les tonalitats del look Plain­Lli​, però vols uns tons una mica més pujats, decideix­te pel look​Plain­Corall​!

LOOK CORAL

I si ja tens ganes d’uns colors més atrevits, tria el look Coral​! El cos és d’una tonalitat coral molt suau amb nusos color verd, gris i taronges, mentre que l’acabat és d’un color coral intens molt afavoridor. Sabata o camping cuir?

LOOK MULTI

Per qui vulgui portar l’explosió de colors pròpia de la primavera, el look ​Multi és el més adient. Esquitxades de color rosa, verd i blau contrasten amb el coll, els punys i l’acabat crema. Aquest cop el pantaló és de color verd fosc. I per acabar, uns camping texà clar.

Què et semblen els jerseis? I la tècnica amb la qual s’han fet?

Per nosaltres ha estat una aventura inoblidable que repetirem…