Un any més el bon temps porta de la mà la Diada de Sant Jordi.

Aquest any a Bon vent us volem proposar diferents obsequis inspirats en aquest dia.

Aigua de roses

Amb l’aigua de roses de la casa Potions Bcn, la teva pell lluirà fresca i hidratada. Sobretot ara, que tenim al davant mesos de calor, hidratar la pell del rostre com cal és molt important per prevenir i evitar futures imperfeccions.
Aquest producte és un hidrolat, de cultiu ecològic i no conté alcohol. Un hidrolat és la part aquosa resultant de destil·lar la flor, per extreure’n l’oli essencial. Té les mateixes propietats que l’oli però amb menys concentració, la qual cosa fa que sigui molt més segur utilitzar-ho.

Fes-ho servir com a tònic cutani per refrescar la teva pell. L’aigua de roses equilibra el pH i els nivells de greix, és ideal per a pells amb acne. Entre les seves múltiples propietats, està el seu poder antiarrugues, antisèptic i regenerant. També calma les pells irritades, per tant, és perfecte per després de l’afaitat.
Tot això sense comptar el seu lleuger i deliciós aroma!

A més a més de l’aigua de roses, pots trobar-ne d’altres tipus com l’aigua d’Hamamelis, ideal per a pells més sensibles, l’aigua equilibrant de flors de taronger o la d’Helicriso, molt recomanada per pells amb problemes.

 

L’aroma de la rosa

Per altra banda, et proposem una nova versió del perfum de rosa per la llar. Amb un toc més exòtic, el Mikado de rosa i cardamom de Cerabella candles és perfecte per ambientar una estança. Aquest aroma lleuger amb un punt més sofisticat s’escapa dels clàssics.

Pots triar també la versió espelma, feta a Barcelona amb cera 100% vegetal. Preparat un bany i encén-la, o fes-la servir també a qualsevol racó de la casa. Ideal per un moment de relaxació.

Sabies que l’aroma de la rosa ajuda a eliminar l’ansietat i es considera antidepressiu? Si ets dels que els hi agrada fer del bany un ritual, el sabó de rosa de Marius Fabre també és una molt bona opció.


En ocasions, hi ha regals que serveixen per recordar com d’important és reprendre hàbits que ens reporten benestar.
La tradició i el savoir faire dels mestres saboners de la Provença, dóna lloc avui en dia a productes com aquests. Un clàssic fet de la manera més tradicional.

 

Esperem que gaudiu de la ciutat, que en dies com aquest llueix més maca que mai.

 

Feliç Sant Jordi!