Marius Fabre, saboners des del 1900, ens mostren la seva part més delicada amb la línia anomenada Olivia.

Conservant sempre l’essència de Marius Fabre

Preocupats per conservar l’autenticitat i la qualitat del seu producte, Olivia Marius Fabre és una gama de cosmètics orgànics certificats. Són fets a base d’oli d’oliva i olis essencials biològics, no tenen parabens, colorants o fragàncies sintètiques. A més a més són dissenyats i fabricats a la Provença.

marius fabre olivia productes variats Tots aquests productes són certificats per Ecocert.

Mestres de la cosmètica natural

Les virtuts de l’oli d’oliva són conegudes des de l’antiguitat. Té unes propietats hidratants excepcionals gràcies al seu contingut en àcids grassos essencials, antioxidants i vitamines. Els cabells i la nostra pell, sempre haurien d’anar de la mà d’un company que en tingui cura com aquest, sigui quina sigui l’època de l’any.

És per això, que aquesta casa mai ha deixat de treballar-ho i continuen avui fent-lo servir per a molts dels seus productes. La seva manera tradicional de produir els hi aporta totes les propietats de la millor cosmètica natural.

cosmètica bio olivia marius fabre

“El mètode tradicional és el que li dóna a aquesta empresa familiar l’essència que conserva des del primer dia. Tots els seus productes són fets seguint les mateixes passes des de fa cent anys”

marius fabre olivia crema hidratant mans

Malgrat que tota la seva amplia gama de productes és amable amb el medi ambient i també amb el nostre cos, amb Olivia han volgut fer un esforç per anar una mica més enllà. Tots els productes de la línia Olivia porten l’etiqueta Ecocert. Això els garanteix per la seva fina qualitat i autenticitat com a productes orgànics certificats. Ecocert garanteix que almenys un 95% dels ingredients vegetals i que un percentage mínim del 10% de tots els ingredients provenen de l’agricultura ecològica.

Els productes de bellesa Olivia protegeixen el medi ambient

marius fabre olivia crema hidratant cara i cos

La seva preocupació pel medi ambient els porta a reduir l’embalatge al mínim sempre que sigui possible. És per això que els packagings són reciclables en la seva totalitat. També el cartró i el paper que utilitzen per etiquetes i envasos són certificades per Forest Stewardship Council.  FSC es la promesa per la gestió forestal responsable en tot el món.

A Marius Fabre seleccionen curosament els seus proveïdors. Fan tot el possible per treballar amb empreses franceses per així oferir un producte de proximitat en tot el que els hi és possible. D’aquesta manera, s’asseguren que les emissions de carboni són considerablement menors.

Fer servir els productes de Marius Fabre és una experiència que et traslladarà a la Provença, on podràs sentir totes les seves aromes i perfums. Alhora gaudiràs de totes les propietats de la natura cuidant el teu cos.

Els beneficis de la cosmètica bio amb oli d’oliva 100% orgànic és una de les claus per una bellesa mediterrània.

marius fabre olivia lip balmNosaltres ja ho coneixem, i tu?